feng.shui.ro - cel mai mare magazin virtual cu remedii Feng Shui din Romania

feng.shui.ro - Cel mai mare magazin online cu produse, cadouri si obiecte Feng Shui pentru dragoste, sanatate, noroc si prosperitate.
Program de lucru:
Luni-Joi: 9.00 - 16.00
Vineri: 9.00 - 12.00
Contact direct - telefon
0764-19.88.88
0773-89.89.89
Categorii de produse

 

Imprint

Cum functioneaza un magazin virtual?

Bine ati venit la magazinul nostru virtual. Acesta este primul magazin ezoteric virtual din Romania si are ca obiectiv furnizarea de produse si servicii din domeniul ocult, intr-o maniera profesionala si intr-un timp foarte scurt.

Ne straduim in permanenta ca efortul depus de dumneavoastra sa fie minim iar satisfactia sa fie maxima. Astfel aveti posibilitatea sa analizati direct din calculatorul dumneavoastra ofertele de produse si servicii, achizitia acestora facandu-se prin cateva clicuri de mouse. Imediat ce vom primi comanda dumneavoastra, si unde este cazul si confirmarea intrarii banilor in cont, vom trece la procesarea si onorarea comenzii dumneavoastra.

Ne bucuram sa va avem printre clientii nostri fideli!

Cum cumpar?

In momentul vizitarii acestui magazin, vi se atribuie automat un cos de cumparaturi. Aveti posibilitatea achizitionarii de produse sau servicii, renuntarea la unul sau mai multe obiecte precum si, in final, achizitionarea produselor sau serviciilor dorite. In permanenta sunteti informati asupra stadiului cosului de cumparaturi prin mesajul din subsolul paginii. De asemenea, o detaliere a cosului de cumparaturi obtineti prin selectarea meniului "Cosul de cumparaturi".

Cum aleg produsele sau serviciile?

In partea stanga a paginilor veti gasi categoriile principale de produse. Un clic pe aceste link-uri va va conduce spre categoriile secundare (daca acestea exista), simultan cu afisarea in centrul paginii a produselor si serviciilor comercializate, impreuna cu descrierea si preturile aferente. In unele cazuri, printr-un clic pe poza sau pe "Detalii" veti obtine detalii suplimentare despre produs. In momentul in care v-ati decis asupra unui produs, apasati butonul "Comanda". Produsul va fi pus in cosul de cumparaturi virtual. Aveti posibilitatea sa selectati o cantitate diferita din produsul respectiv sau sa renuntati la el - echivalentul repunerii produsului in raft.

Pentru selectarea mai multor produse procedati in modul descris mai sus.

In momentul in care v-ati decis sa terminati sesiunea de cumparaturi, puteti apasa butonul "Cosul de cumparaturi", acesta oferindu-va o imagine de ansamblu asupra cumparaturilor dumneavoastra.

Continuarea cu un clic pe butonul "Formularul de comanda" va avea ca efect parcurgerea etapelor necesare inregistrarii si definitivarii comenzii. Acest pas este echivalentul operatiunilor desfasurate la casa de marcat intr-un magazin real.

Este foarte importanta completarea corecta si in intregime a campurilor solicitate in formular. Doar in acest mod vom reusi sa procesam in timp comanda dumneavoastra.

Cum platesc?

Plata se va face ramburs - la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti. Pentru cantitati mai mari de produse sau servicii, se acorda un discount, acesta fiind vizibil in formular, chiar din momentul lansarii comenzii.

Dupa apasarea butonului "Expediaza comanda", veti primi un e-mail de confirmare care va va indica suma totala a produselor si serviciilor comandate.

Pentru comenzile din afara teritoriului Romaniei se adauga o taxa de expediere suplimentara.

De asemenea, puteti plati prin carte de credit, Western Union sau moneybookers.com. In oricare din aceste trei cazuri va rugam sa ne contactati dupa efectuarea comenzii.

Plata prin carte de credit

Plata prin carte de credit se deruleaza prin serviciul specializat Paylike, Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Pentru a plati cu cardul, va rugam sa faceti comanda si sa ne trimiteti ulterior un e-mail cu solicitarea de plata prin card. Va vom expedia un link de plata, prin intermediul caruia puteti plati foarte usor si securizat cu cardul de credit.

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin sistemul Ramburs - plata produselor comandate se face in momentul ridicarii coletului de la oficiul postal de care apartineti. La cerere livrarea se face si prin DHL.

Informatii legale

Specificatiile sau preturile produselor si serviciilor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar editorul nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Feng.Shui.ro - Cel mai mare magazin virtual online cu obiecte, produse, cadouri si remedii Feng Shui din Romania
OP 1 - CP 88, 500500 - Brasov, judetul Brasov - Romania
(004)-0764-19.88.88

Afiseaza continutul cosului de cumparaturi

 

Taxe livrare:

- 19 RON prin posta

- 29 RON prin curier

La comenzi mai mari de 150 lei taxele sunt platite de noi!

Detalii


Universul-Aromelor.ro - Un magazin virtual cu betisoare, conuri si esente parfumate, lumanari, sare de baie si accesorii pentru aromaterapie!

Yantre din argint - pentru succes, abundenta, dragoste, bunastare si sanatate

Talismane-Amulete.ro - primul si cel mai mare magazin virtual online din Romania cu amulete si talismane unisex, pentru sanatate, dragoste, abundenta, cariera, protectie, succes, magie si noroc, din metal, inox, argint, aur, os, lemn si ceramica, cu livrare prin posta sau curier rapid in Romania sau strainatate.

 

Afla ce zodie esti in horoscopul chinezesc

 

Articole de Feng Shui:

- Perioada lui 8

- Pisicile in Feng Shui

- Feng Shui pentru persoanele singure

>>> mai multe articole

 

Universul Bijuteriilor - Magazin virtual cu bijuterii din aur, argint si inox, pentru barbati, femei si copii.

UniversulTarotului.ro - Cel mai mare magazin virtual online cu carti de Tarot din Romînia!

Feng Shui Consult - consultanta Feng Shui, echilibrari de locuinte si sedii de firme, cursuri Feng Shui

Link-uri utile:

Cel mai mare anticariat ezoteric-virtual din Romania

Cel mai mare magazin ezoteric virtual din Romania